Aanbod

Je kunt mijn lessen volgen via internet. Gewoon lekker makkelijk vanuit je eigen huis, met een laptop, tablet of smartphone. Daarvoor maak ik gebruik van het programma Zoom. Dit werkt heel gemakkelijk. En bij problemen kan ik je altijd assisteren.

Jij ziet mij op je scherm. En ik zie jou door je camera. Uiteraard is het aan jou om te beslissen of je je camera inschakelt. Maar wanneer jij goed zichtbaar bent kan je ik je aanwijzingen geven om een houding aan te passen. Indien dat nodig is natuurlijk. En dan vooral om blessures te voorkomen of om een dieper effect te krijgen. En omdat we in verbinding staan is het ook mogelijk om vragen te stellen. Zo leer jij van de vragen van anderen, maar ook anderen weer van jouw vragen.

Je kunt losse lessen te volgen zodat je af en toe een les mee kunt doen. Als je regelmatig les wilt volgen dan zijn er voordelige maand abonnementen. Lees verderop deze pagina over de mogelijkheden.

Wisselende omgeving

De lessen die ik momenteel geef doe ik onderweg op ontdekkingsreis naar het zuiden van Europa. Zo krijg je steeds vanaf een andere (buiten)locatie les. En heb je dus steeds een andere achtergrond en sfeer.

Gedurende deze reis leer ik ook steeds weer over mijzelf. En doe ik andere ervaringen op. Deze verwerk ik dan ook weer in mijn lessen. Omdat het mijn wens is dat mijn ontdekkingsreis ook een onderdeel van jouw ontdekkingsreis gaat worden.

Rooster wekelijks aanbod online yoga lessen

Iedere zondag van 9.00 – 10.15 uur
Iedere woensdag Stoelyoga van 12.00 – 12.30
Iedere vrijdag van 9.00 – 10.15 uur

Aanbod online yoga lessen

Proefles

Gratis – Eenmalig

Losse les live via Zoom

€10,- per les. Je doet live mee via Zoom op de les van jouw voorkeur. En achteraf ontvang je de opname op Youtube in jouw mailbox. Na de les stuur ik jou een tikkie of indien gewenst een betaalverzoek via Paypal.

Replay only abonnement

€20,- per maand. Je ontvangt 1x per week een opname van de les van jouw voorkeur op Youtube in jouw mailbox. Hierdoor kun je de les op je eigen moment doen en zo vaak als je wilt. Heb je een vraag of verzoek dan kun je die van te voren aan mij doorgeven en behandel ik die tijdens de les.

Live via Zoom 1x per week abonnement

€30,- per maand. Je doet 1x per week live via Zoom mee aan de les van jouw voorkeur. Aan het begin van de les kun je eventueel een verzoek doorgeven. En gedurende de les kun je vragen stellen wanneer iets je niet helemaal duidelijk is of wanneer je niet zeker weet of je iets goed doet. Achteraf ontvang je de opname van de les via Youtube waarmee je de les op je eigen moment nog vaker kunt doen.

Onbeperkt live via Zoom abonnement

€45,- per maand. Je kunt alle lessen van het rooster live meedoen en je ontvangt sowieso van alle lessen de link naar Youtube in je mailbox. Zo kun je op ieder moment les volgen. Tijdens de live lessen kun je vragen stellen. En kan je een keer niet live meedoen maar heb je toch een vraag of verzoek, dan kan je die gewoon even naar me mailen of Whatsappen.

Specials & workshops

Momenteel zijn er geen specials of workshops gepland. Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven.