Groepsles

Je volgt samen met maximaal 8 mensen een les. Daarom is er ook genoeg individuele aandacht vanuit de docent. Je leert met elkaar en van elkaar.

Aanpak voor blijvend resultaat

In al mijn lessen ga ik voor een aanpak gericht op een blijvend resultaat. Daarom maak ik tijdens de yogalessen vooral gebruik van oefeningen die je lichaam meer in balans brengt. Dit doen we door de zwakkere spiergroepen sterker te maken. Dat zorgt ervoor dat tegenovergestelde spiergroepen die vaak te sterk belast zijn los gaan laten. Om dit verder te ondersteunen gaan we ook het teveel opgebouwde bindweefsel (fascia) losmaken.

Ook maak ik graag gebruik van oefeningen om het bewustzijn tussen lichaam, geest en ademhaling te vergroten. Dit zijn meestal korte series van bewegingen. Eerst volg je heel bewust mijn aanwijzingen, om daarna de oefeningen nog een aantal maal zelfstandig uit te voeren.

We doen regelmatig oefeningen met de ademhaling (pranayama’s). Deze kunnen rustgevend werken. Leren je meer controle of je ademhaling te geven. Hierdoor kun je situaties met meer vertrouwen en rust benaderen.

Uiteraard ontbreekt de eindontspanning ook niet. Met deze oefening leren we het lichaam helemaal los te laten, terwijl we met onze aandacht aanwezig blijven. Tijdens deze oefening leer je meerdere technieken om je aandacht te focussen en je lichaam los te laten.

Groeples en privéles

Les volgen in een groep is heel anders dan een privéles. Maar ik zorg altijd voor voldoende ruimte voor individuele aandacht. Heb je een vraag over iets dat in je leven speelt dan kan je dat voor de les altijd aangeven. Dan kan ik proberen daar discreet in de les aandacht aan te geven.

Uiteraard kun je tijdens de les ook altijd vragen stellen. Ik geef tijdens de lessen ook uitleg waarom de oefeningen voor dienen en hoe je ze eventueel thuis ook kunt doen. Op die manier ga je nog meer resultaat merken.

Mocht er iets zijn waarmee ik je in een privéles beter kan helpen dan is het altijd mogelijk om daar verder op in te gaan tijdens een privéles. Je vind hier meer informatie over een privéles.

Kosten

Je kunt altijd eerst vrijblijvend een gratis proefles volgen.
Daarna kun je 4 aangesloten weken les volgen voor €40,- (€10,- per les).
Besluit je daarna te blijven betaal je €60,- per maand voor 1 les in de week (€15,- per les).

Je schrijft je in voor een vast les moment. In overleg kun je altijd wisselen. En mis je een keer een les kan je die altijd op een ander moment inhalen.

Wil je meer lessen in de week volgen dan kunnen we daar in overleg een speciaal tarief voor afspreken.

Tijden en locatie

De groepslessen worden gegeven in mijn eigen studio tenzij anders aangegeven.

De groeplessen zijn op de volgende momenten:

  • Maandag van 18:00 – 19:15.
  • Maandag van 20:00 – 21:15
  • Dinsdag van 9:15 – 10:25 (deze les is bij Padma in Middelburg, zaal Lavendel)
  • Vrijdag van 9:00 – 10:15

 

Zelf ervaren?

Dat kan natuurlijk. Laat me weten wanneer en waar je mee wilt doen. En je kunt nu tijdelijk ook 3 proeflessen volgen voor een extra aantrekkelijk tarief.