Download GRATIS workshop

Voor wie is deze workshop

Ben jij iemand die echt dingen in jouw leven wil veranderen? Maar weet je nog niet wat je wilt? Of weet je wel waar je naartoe wilt maar lukt het maar niet om er ├ęcht gang in te brengen? Dan is deze workshop voor jou!

Waar wil jij naartoe

Als je gaat reizen is het handig te weten waar je naartoe gaat, zonder bestemming kan je navigatie je niet vertellen hoe te reizen. Zo werkt het ook met de ontwikkeling in jouw leven, waar wil jij naartoe, hoe wil je dat jouw leven eruit ziet, hoe wil jij je voelen?

Als je op een lange autoreis gaat dan plan je overnachtingen in. Omdat je de reis niet in 1x kunt maken. Dit geldt ook voor de reis van je leven. Je wilt dan kleine concrete stapjes maken.

Diep van binnen weet je de antwoorden al, maar door de drukte in ons hoofd en allerlei dagelijkse zaken is het lastig hiernaar te luisteren. Om jou hierbij te helpen heb ik een GRATIS online workshop gemaakt “Waar wil jij naartoe”

Waaruit bestaat de workshop

De workshop is een video opname waarin ik jou uitnodig:

  1. De aandacht in het hier en nu te brengen door een paar eenvoudige yogahoudingen en ademhalingsoefeningen
  2. Op te schrijven waar je nu bent in je leven, wat je nu leuk of minder leuk vind en voor te stellen hoe jouw ideale droomleven eruit ziet.
  3. Kleine praktische stappen op te schrijven om daar te komen

Gedurende de video begeleid neem ik je helemaal mee in dit proces. Om de video te ontvangen vul het formulier onderaan deze pagina in.

Wat heb je nodig

  • Een stoel om comfortabel maar actief met een rechte rug op te kunnen zitten.
  • Pen en papier om te kunnen schrijven
  • Eventueel een tafel om dat comfortabel aan te kunnen doen
  • Een stillte ruimte waarin je niet gestoord kunt worden of een koptelefoon om je af te kunnen sluiten van je omgeving

Download de workshop

Vul het onderstaande formulier in, je krijgt direct de link naar de video toegestuurd en je kunt er gelijk mee aan de slag. Het duurt nog geen uur.