Online yoga met persoonlijke begeleiding

Online yoga met persoonlijke begeleiding. Het gemak en veiligheid van online yoga volgen in je eigen vertrouwde omgeving. De zekerheid van persoonlijke begeleiding ter voorkoming van blessures en bevordering van groei.

Dat is wat ik belangrijk vind. Daarom zijn dat de unieke punten van Laurens Yogacoaching.

 

Over de online lessen met persoonlijke begeleiding

Tijdens de online lessen neem ik je mee op een reis in jezelf. We doen oefeningen op een rustig tempo. Op verschillende niveau’s zodat ze ook voor jou geschikt zijn en je steeds net voldoende uitdaging blijven geven om te groeien.

De lessen zijn er voor fysieke ontspanning, ontwikkelen van (subtiele) spierkracht in je lichaam. Maar je leert ook mentaal te groeien. Ontspanning, relativeren, focussen. Het zijn allemaal belangrijke punten voor een leuker dagelijks leven.

Verbeter je ademhaling voor meer energie en beter ontspannen.

Nog meer te weten komen over de lessen. Je vind het op de pagina Soort yoga.

Persoonlijke begeleiding

Hoe werkt dat dan die begeleiding via online yoga lessen?

Jij kunt mij zien doordat ik les geef via een professionele camera en microfoon. Ik maak gebruik van een laptop om alle deelnemers te kunnen zien. Ik kan jou zien wanneer je gebruik maakt van een laptop, tablet of smartphone met een microfoon. Ik help je deze zo te plaatsen dat ik duidelijk kan zien wat je doet. Op die manier kan ik je steeds adviseren om een houding aan te passen. De ene keer om je wat meer uit te dagen, de andere keer om je te laten voelen hoe het aanvoelt als je iets minder je best doet. En natuurlijk voor bescherming tegen blessures.

Wil je meer lezen over de lessen met persoonlijke begeleiding. Dat kan via de pagina Soort yoga.

Live online yoga via Zoom

De online lessen geef ik via Zoom. Dit is een programma voor video vergaderingen. Dit werkt heel eenvoudig en is zo geinstalleerd. En heb je hier toch hulp bij nodig dan kan ik je daar buitenom de lessen altijd mee helpen.

 

Wat je nodig hebt om de online yoga lessen te kunnen volgen

Je hebt niet zoveel nodig:

  • Een laptop, tablet of smartphone met Zoom daarop geinstalleerd.
  • Een yogamat en twee yoga blokken. Heb je deze niet dan kun je altijd improviseren met 2 dikke boeken.
  • Lekker zittende kleding
  • Een ruimte waarin je je een beetje kunt bewegen en je niet te gauw gestoord wordt.

Wanneer zijn de online yoga lessen met persoonlijke aandacht?

Er zijn verschillende lessen per week. Er zijn lessen op de mat maar ook stoelyoga. Dat is uiteraard op een stoel. Heel geschikt voor mensen die zittend werk doen en even tussen willen ontspannen en bewegen.

Het meeste actuele rooster vind je op de aanbod pagina.

 

Wat zijn de kosten voor online yoga lessen met persoonlijke aandacht?

Je kunt op verschillende manieren online yoga volgen. Dit kan met losse lessen. Deze betaal je achteraf per keer via een betaalverzoek.

Maar je kunt ook kiezen om regelmatig online yoga lessen te volgen. Je kiest dan voor een voordeling maand abonnement. Er zijn verschillende abonnementen, namelijk voor 1 live les per week met een opname van de les achteraf ontvangen in je email. En onbeperkt live online les volgen via Zoom en van alle lessen een Youtube opname ontvangen.

Alle vormen vind je terug op de aanbod pagina.

Online mee op reis door Europa en de Canarische eilanden

Een belangrijk voordeel van online yoga les geven en volgen voor mij is dat het overal kan. Daarom kan ik nog steeds les geven en mijn ervaringen delen terwijl ik op reis ben. Tijdens deze reis geef ik van diverse schitterende plaatsen les. Meestal in de natuur, aan het strand of met bergen op de achtergrond. Het is steeds weer een verrassing wat je tijdens de les op de achtergrond gaat zien. En horen, want er niets zo rustgevends als het gelijk van de zee of het fluiten van vogels. Iedere online yoga les is weer een aparte belevenis.

 

Een reis naar binnen

Tijdens mijn rondreis door Europa en de Canarische eilanden maak ik veel mee. Regelmatig zijn er uitdagingen, momenten om te groeien. Deze ervaringen geef ik je graag door zodat ook jij daar van kunt leren. Maar natuurlijk zijn er evenveel momenten om van te genieten. Van het heerlijke weer, mooie omgevingen, de rust en ruimte, vrijheid van kiezen waar ik naartoe ga, wat ik ga doen op een dag. Ook daarmee inspireer ik je graag om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. Ik wil je graag laten zien hoe je stapje voor stapje kunt groeien met je reis naar binnen. En daarmee de reis van het leven steeds mooier kunt beleven.