Blog

Ontdekkingsreis

Deze post schrijf ik vanaf een strand in Valencia, de plek waar ik ben tijdens m’n ontdekkingsreis die ik nu maak. Maar voor deze reis ging al een hele reis vooraf. Eentje die een stuk minder zichtbaar was vanaf de buitenkant. 

Nog maar een paar jaar geleden woonde ik samen in een huis, twee honden, een vaste baan en geld genoeg om goed van te leven. Voor veel mensen precies wat ze willen. Mij bezorgde het een burnout. Het was een heel comfortabel leven, maar ik was niet echt gelukkig. Er knaagde iets ongemakkelijks in mij. Een gevoel dat geluk steeds net om het hoekje zou liggen. 

Uiteindelijk ontdekte ik yoga en meditatie. Het zorgde voor de stappen dat ik ging ontdekken en voelen wat mij rustig, blij en gelukkig maakte. Ik vond de moed en vertrouwen om moeilijke beslissingen te nemen. 

Nu ben ik single, zelfstandig ondernemer en parttime werknemer. Op reis zonder vaste bestemming, genietend van de uitdagingen en mooie momenten. De vrijheid te gaan waar ik heen wil gaan, te blijven wanneer ik wil blijven. Te vertrouwen dat ik steeds weer een plek vind.

Hoe staat het met jou? Ben jij blij met jouw leven? Of wil jij ook meer ontdekken? De beste stap die je kunt nemen is de eerste stap. Neem de stap om zelf te ervaren wat yoga met en voor jou doet. 

Meld je aan voor een gratis vrijblijvende proefles. 

Zie de pagina Aanbod voor de lestijden en meer informatie.