Ervaringen

Deze pagina geeft een overzicht van de ervaringen van leerlingen die ik tot nu toe heb mogen ontvangen.

Wil je laten weten wat jij van de les vond? Ik hoor het heel graag. Laat een review achter op Facebook of vul een contactformulier in en vertel het me!

Christie

Online yoga
Bijzondere mooie lessen, iedere keer weer anders. En fijn om het op je eigen tijdstip te kunnen inhalen als het niet lukt om bij de les 'aanwezig' te kunnen zijn. Een aanrader!

Sita

Online yoga
Blij dat je de lessen geeft via Zoom. Heb er veel steun bij. Ik werk in een vitaal beroep en dat geeft stress in deze tijden. Maar door jouw lessen voel ik me sterker. Ik heb er veel steun aan.

Ellis

Yoga voor vroege vogels
Wat een heerlijk begin van de ochtend 0645, om als vroege vogel de dag te beginnen met Yoga. Lekker ontspannen de les gevolgd en niks moeten. Was een fijne ervaring.

Misel

Yoga voor burn-out
Toen ik vorig jaar augustus te horen had gekregen dat ik een pittige depressie heb gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen. Na wat speurwerk op het internet kwam ik uit bij Pureple yoga van Laurens Kistenkas. Anti- en afther burn-out yoga, ik was sceptisch in het begin. Maar na een paar maanden begonnen de yogaoefeningen toch zijn vruchten af te werpen en ging ik steeds vaker met een vrije geest naar huis. De vooral nuchtere manier van lesgeven met zo nu en dan de nodige droge humor van Laurens maakten de lessen voor mij iets om iedere week naar uit te kijken. Vooral het verhaal “aapje-banaantje” zal ik nooit vergeten het tovert nogsteeds een glimlach op mn gezicht. Tegenwoordig gaat het stukken beter met en beoefen ik yoga dagelijks op eigen kracht!

Hugo

Anti & After Burn-out Yoga
Een mooi momentje om de rust te vinden en tot jezelf te komen. Door mijn kantoorbaan beweeg ik niet genoeg, maar dankzij deze yoga-oefeningen blijf ik tóch flexibel en voel ik mezelf fitter. Het leren luisteren naar jezelf (zowel fysiek als mentaal) zorgt voor veel meer ontspanning en begrip voor jezelf. Ook leren we ademhalingstechnieken waardoor ik beter kan omgaan met mijn ademhalingsproblemen. Laurens is toegankelijk en weet alles op een laagdrempelige manier over te brengen, met een goede hoeveelheid humor op zijn tijd. Ik raad het iedereen aan om het in ieder geval eens te proberen!

Laurence

Vroege vogel strandyoga
Een beter ontspannen begin van de dag is er niet! Zeker met het geruis van de zee, wind en het zachte geronk van passerende schepen werkt dat alleen maar extra ontspannend.

Merijn

Anti & After Burn-out Yoga
Nu een paar lessen gevolgd en kan zeker zeggen dat het bevalt. Hier terecht geraakt door te zoeken naar wat extra ondersteuning bij burnout i.c.m. paniekstoornis en doordat Laurens een vergelijkbare situatie heeft doorstaan weet hij goed wat er kan helpen. Na de les weer even helemaal rustig! Ik kan me voorstellen dat het ook voor mensen zonder burnout zeer ontspannend werkt. Ik zou zeggen: Gun het jezelf.

Anne

Strand yoga voor vroege vogels
Dank je voor een fijne les, was een heerlijke start van de dag!

Elvira

Strand yoga voor vroege vogels
Wat een heerlijk begin van de dag was het ! Lekker ontspannen :-)

Tom

Anti & After Burn-out Yoga
Omdat ik merkte dat de stress toe nam doordat ik slecht kon slapen, meer ging eten dan goed voor me is en ik veel piekerde, ben ik meer gaan sporten. Ik dacht dat dat wel zou helpen. Maar zelfs door meer aan verschillende sporten te doen kon ik mijn hoofd niet rustig krijgen. Toen ben ik gaan kijken naar yoga. Ik had daar wel eens iets over gehoord maar ik had nog geen idee wat dat precies zou zijn. Natuurlijk wel eerst op Youtube gekeken. "Dat kan ik toch zelf ook wel", dacht ik. Maar zo lenig ben ik niet en bijna alle filmpjes zijn van super lenige vrouwen die zich ineens heel gemakkelijk compleet dubbel vouwen! Mij niet gezien, dat red ik nooit! Dan maar mediteren leren van Youtube dacht ik, maar buiten dat dat zweverig en raar stond (vond ik) had ik ook geen idee wat ik precies moest doen als ik daar zat of lag. Ik begon gewoon weer te piekeren en aan andere dingen te denken... Ook geen succes dus. Na een speurtocht op internet vond ik Laurens. Yoga speciaal ter voorkoming van en herstel bij een burn out. Ik had geen burn out, weet ook niet of ik daar naar op weg was, maar kwaad zou het niet kunnen. En een man, dat zijn in ieder geval dezelfde fysieke eigenschappen als die ik heb. Ook een fijne gedachte met al die dubbelvouwfilmpjes van Youtube in het achterhoofd! Ik heb contact opgenomen en ben gaan kijken bij een proefles. Ik had niet verwacht dat ik met zo'n goed gevoel de deur uit zou stappen! Een rust in mijn lijf en hoofd die ik al lang niet meer gevoeld had. Zonder dat ik het door had ben ik zonder radio aan in de auto terug gereden. Anders stond de radio altijd te hard aan maar nu ik thuis kwam bedacht ik me ineens dat ik dat nu niet gedaan had. Ik had even geen behoefte aan die drukte. Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar voor mij werkt deze vorm van Yoga in ieder geval super. Meer relaxt, meer gefocust en een fijner persoon naast mijn vrouw op de bank.