Verhaal van Marianne

Inleiding door Laurens

Marianne is mijn moeder. En uiteraard een van mijn trouwste en fanatiekste leerlingen. Daarom deel ik graag haar verhaal met jullie.

Wil je iets vertellen over waarom je met yoga bent begonnen?

Ik wilde al jaren iets aan yoga doen, maar dacht altijd dat je daar heel lenig voor moest zijn. Toen ik zag wat yoga met jou deed en jij me meenam naar wat lessen was ik ervan overtuigd dat ik t wel kon. Respect voor je lijf hebben en niet verder gaan dan je kunt sprak mij enorm aan.
Toen jij je eigen klas begon wilde ik graag bij aan jouw lessen deelnemen en naar volle tevredenheid

Wil je iets vertellen over de invloed die yoga heeft op je lichaam, je geest en je leven in het algemeen?

Yoga heeft een heel gunstige invloed op mijn leven! Ik was nogal chaotisch en gestresst maar heb heel erg leren relativeren door jouw lessen. Ik kan mezelf echt corrigeren als ik weer eens gehaast ben en vooral spanning opbouw in nek en schouders. Ook kampte ik met rugklachten en sinds een aantal maanden volg ik de speciale rug lessen met oa de Back Mitra. Echt een aanrader, het versterkt heel goed de rugspieren en ook doen we oefeningen voor bv de enkels en kniƫen; heel belangrijk vooral bij het ouder worden. Hierdoor val ik tegenwoordig niet meer.
Ik ben heel blij dat ik deze vorm van yoga ontdekt heb!

Wil je iets vertellen over de manier waarop jij vind dat ik les geef?

Je hebt een heerlijke rustige manier van les geven. Je bent deskundig en altijd bereid om speciale oefeningen te maken voor bepaalde problemen en je humor maakt t ook heel speciaal.
En als er mensen langskomen die onze taal(nog) niet spreken schakel je probleemloos over in een 2 talige les. Leuk!!