Yoga in Middelburg

Ben je op zoek naar rustige lessen in kleine groepen? Kamp je met een burnout, angst of paniekaanvallen? Of zoek je gewoon voor je plezier en ontspanning? En ben je op zoek naar yoga in Middelburg of Vlissingen? Dan ben je bij Laurens Yoga Coaching aan het juiste adres.

Live Online yoga met persoonlijke begeleiding

Yoga en leven is ontdekken. En de volgende stap in mijn reis is letterlijk een ontdekkingsreis. Op dit moment ben ik bezig met een rondreis door Europa en de Canarische eilanden. Vanaf de verschillende plaatsen tijdens mijn reis kun je mijn lessen blijven volgen. Deze geef ik live online via Zoom. Ik kan jou zien via jouw camera en jij kunt mij zien via je scherm. Je kunt me ieder moment vragen stellen. Op die manier ben ik toch dichtbij.

Voorheen had ik mijn centraal op Walcheren, aan de rand van Middelburg, vlak bij het Vrijburg Zwembad. Met veel groen in de buurt, een goede bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur. Ook heel goed te bereiken met de fiets, bijvoorbeeld met een tochtje langs het jaagpad, heerlijk door de natuur, langs het Kanaal door Walcheren.

De yoga lessen in Middelburg

Gedurende de week geef ik verschillende yogalessen. Wil je een les proberen? Dat kan met een vrijblijvende proefles is helemaal gratis. Meld je onderaan deze pagina aan!

Live online yoga met persoonlijke begeleiding via Zoom.

Iedere zondag van 9:00 – 10:15 uur

Iedere vrijdag van 8:30 – 9:45 uur

Ben je herstellende van een burnout, of denk je dat je er tegenaan zit. Of wil je gewoon meer uit jezelf en je leven halen? Deze lessen zijn een mix van verschillende stijlen en zijn voor iedereen geschikt. Ze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen tijdens het herstellen van mijn burnout en het veranderen van mijn leven.

Je leert beter ademhalen en spanning loslaten. Reflecteren en relativeren van je gedachten en gepieker. Natuurlijk hebben we ook gewoon een heleboel plezier. En je ontmoet andere mensen met een burnout, waarbij de ervaringen van elkaar vast herkenbaar zijn.

 

Rustige yoga voor iedereen

 

Pralaya yoga

Pralaya is een nog vrij onbekende vorm van yoga met een andere invalshoek dan de andere vormen. Ontwikkeld door een vooraanstaande amerikaanse yogi Robert Boustany. Met als basis eenĀ  wetenschappelijke onderbouwing. Bij de meeste vormen ga je de strakke spieren stretchen en loslaten. Pralaya is gericht op het versterken van de zwakkere tegenoverliggende spiergroepen. Op deze manier breng je de spieren in balans, waardoor de sterke en strakke spieren durven los te laten. Daarnaast is het uitbalanceren van de gewrichten in het lichaam een uitermate belangrijk aandachtspunt. Op die manier kost het het lichaam zo min mogelijk moeite en spierspanning om te functioneren. Dit aangevuld met het losmaken van overtollig bindweefsel, waardoor je spanning en pijn verminderd, is het voor mij een prachtige vorm.

Tijdens mijn lessen integreer ik de technieken van deze vorm van yoga.

Docenten bij Laurens Yogacoaching in Middelburg

Laurens Kistenkas

Een aantal jaar geleden was ik helemaal vastgeroest in mijn leven. Ik had een vaste baan, rijtjeshuis en een jarenlange relatie. Maar dit leven gaf me geen voldoening. Ik werd er enorm onrustig van. Ik ging meer werken en klussen om voldoening te vinden. Maar dat was het probleem niet. Het probleem was een gebrek aan vrijheid. Begin 2015 kreeg ik een burnout als gevolg. Het zorgde voor de begin van een reis die me stap voor stap dichter bij mijzelf en mijn eigen leven bracht. Op dit moment geniet van de vrijheid van het rondreizen op de Canarische eilanden en Europa. Dankzij Zoom kan ik nu overal online les geven en jou alsnog persoonlijk begeleiden. Als bonus krijg de ervaringen die ik op doe tijdens mijn reis ook nog mee.

Waarom lessen volgen bij Laurens Yogacoaching in Middelburg?

  • De lessen zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen.
  • Individuele aandacht
  • Les in je eigen vertrouwde omgeving
  • Altijd les van dezelfde docent, uitgezonderd vakantie of ziekte.
  • Na het volgen van een les ontvang je een opname waarmee je later de les nogmaals kunt doen.
  • Altijd gericht op ontspanning, omgaan met klachten, rekening houdend met burnout

Vrijblijvende proefles yoga in Middelburg proberen?

Wil je vrijblijvend een les proberen. Dat kan helemaal gratis.

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!