Yoga in Middelburg

Burnout en Rustige yoga in Middelburg

Ben je op zoek naar rustige lessen in kleine groepen? Kamp je met een burnout, angst of paniekaanvallen? Of zoek je gewoon voor je plezier en ontspanning? En ben je op zoek naar yoga in Middelburg? Dan ben je bij Pureple Yoga aan het juiste adres.

Onze studio ligt centraal op Walcheren, aan de rand van Middelburg, vlak bij het Vrijburg Zwembad. Met veel groen in de buurt, een goede bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur. Ook heel goed te bereiken met de fiets, bijvoorbeeld met een tochtje langs het jaagpad, heerlijk door de natuur, langs het Kanaal door Walcheren.

Door deze ligging ben je binnen 15 minuten vanuit Middelburg aangekomen.

 

Kaart van Middelburg met Yoga Studio

De yoga lessen in Middelburg

In deze mooie studio worden verschillende yoga lessen gegeven gedurende de week. Wil je een les proberen? Dat kan met een vrijblijvende proefles voor slechts €5,-. Meld je onderaan deze pagina aan!

Yoga voor burnout, angst en paniekaanvallen

Iedere vrijdag van 18:30 – 20:00 uur

Iedere zondag van 18:30 – 20:00 uur bij Yoga Sadhana

Ben je herstellende van een burnout, of denk je dat je er tegenaan zit. Of wil je gewoon meer uit jezelf en je leven halen? Deze lessen zijn een mix van verschillende stijlen en zijn voor iedereen geschikt. Ze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen tijdens het herstellen van mijn burnout en het veranderen van mijn leven.

Je leert beter ademhalen en spanning loslaten. Reflecteren en relativeren van je gedachten en gepieker. Natuurlijk hebben we ook gewoon een heleboel plezier. En je ontmoet andere mensen met een burnout, waarbij de ervaringen van elkaar vast herkenbaar zijn.

Lees meer over Yoga voor burn-out, angst en paniekaanvallen

 

Rustige yoga voor iedereen

Iedere maandag van 20:00 – 21:15 uur

Bij yoga denk je wellicht meteen aan sportieve, lenige dames en heren die zich in allerlei poses vouwen die helemaal zen zijn? Dat hoeft helemaal niet! Of je nu flexibel of een houten plank bent, altijd rustig of juist een stresskip bent en juist vaak moe of juist energiek, deze rustige les is voor iedereen! Van jong tot oud of van ervaren tot beginner het maakt niet uit!

Lees meer over Rustige yoga voor iedereen

 

Pralaya yoga

Pralaya is een nog vrij onbekende vorm van yoga met een andere invalshoek dan de andere vormen. Ontwikkeld door een vooraanstaande amerikaanse yogi Robert Boustany. Met als basis een  wetenschappelijke onderbouwing. Bij de meeste vormen ga je de strakke spieren stretchen en loslaten. Pralaya is gericht op het versterken van de zwakkere tegenoverliggende spiergroepen. Op deze manier breng je de spieren in balans, waardoor de sterke en strakke spieren durven los te laten. Daarnaast is het uitbalanceren van de gewrichten in het lichaam een uitermate belangrijk aandachtspunt. Op die manier kost het het lichaam zo min mogelijk moeite en spierspanning om te functioneren. Dit aangevuld met het losmaken van overtollig bindweefsel, waardoor je spanning en pijn verminderd, is het voor mij een prachtige vorm.

Interesse? Neem contact op voor een gratis mini proefles pralaya, om te ervaren wat deze vorm voor jou kan betekenen!

Docenten bij Pureple Yoga in Middelburg

Laurens Kistenkas

In 2015 kwam ik vanwege mijn burnout in aanraking met yoga. En dat hielp mij mijn hele leven te veranderen. Laat je inspireren door mijn verhaal te lezen. Tijdens mijn lessen deel ik graag mijn ervaringen en tips met je. Natuurlijk maken we ook veel plezier, bewegen we lekker en leren we te ontspannen.

Voordelen Pureple Yoga Studio

 • Centrale ligging vlakbij Middelburg
 • Vlakbij de mooie natuur van het Kanaal door Walcheren
 • Rustige omgeving
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Goed bereikbaar met de fiets

 

Waarom lessen volgen bij Pureple Yoga in Middelburg?

 • De lessen zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen.
 • Individuele aandacht
 • Vertrouwde omgeving
 • Altijd les van dezelfde docent, uitgezonderd vakantie of ziekte.
 • Geplande lessen gaan altijd door, tenzij er geen aanmeldingen zijn. Wil je zeker zijn van een les meld je dan aan.
 • Je kunt vrij wisselen tussen lessen (in overleg)
 • Altijd gericht op ontspanning, omgaan met klachten, rekening houdend met burnout

Vrijblijvende proefles yoga in Middelburg proberen?

Wil je vrijblijvend een les proberen. Dat kan voor slechts €5,-

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!